Love brands

Unele brand-uri ți se lipesc de suflet. Te fac să revii iar și iar, nu doar pentru calitatea serviciilor, ci și pentru oamenii de acolo.

Mai jos o scurtă listă a locurilor la țin. Sunt afaceri locale, crescute cu greu, care se chinuie să reziste în ciuda pandemiei. Dacă aveți ocazia, vizitați-le. Vă promit că veți avea parte de o experiență minunată.

SalsaAddicted Timișoara

Cea mai mișto școală de dans din Timișoara, posibil din lume 😛 . Locul care m-a transformat dintr-un om cu două picioare stângi într-un dansator semi decent.

Addicted e locul unde mă duc de fiecare dată când am nevoie să mă reîncarc. Atmosferă faină, oameni de gașcă și un studio minunat.

Din octombie 2020 scriu ocazional și la ei pe blog.

Natural Yoga Timișoara

Sau cum îmi place mie să spun, ”no bullshit yoga”. E genul de spațiu unde îți găsești locul și dacă ești mai puțin…flower power.

Ca preferință personală, recomand clasele de aerial yoga (aka yoga în hamac). Sunt combinația perfectă de acțiune și relaxare. În plus, aveți șansa să experimentați ceva inedit în condiții de maximă siguranță

Pizzeria Al Caminetto Timișoara

Pentru cele mai bune paste cu brânză din oraș. Și cea mai bună pizza. Și cel mai bun lava cake.

O locație mică și intimă, Al Caminetto este locul unde poți purta o converație plăcută fără să îți urle boxele în ureche. Personalul este extrem de serviabil, iar calitatea mâncării a rămas constant bună de-a lungul anilor.