Love brands

Unele brand-uri ți se lipesc de suflet. Te fac să revii iar și iar, nu doar pentru calitatea serviciilor, ci și pentru oamenii de acolo.

Mai jos o scurtă listă a locurilor la țin. Sunt afaceri locale, crescute cu greu, care se chinuie să reziste în ciuda pandemiei. Dacă aveți ocazia, vizitați-le. Vă promit că veți avea parte de o experiență minunată.

SalsaAddicted Timișoara

Locul care m-a transformat dintr-un om cu două picioare stângi într-un dansator semi decent.

Addicted e locul unde mă duc de fiecare dată când am nevoie să mă reîncarc pe ritmuri de salsa. Îi recomand pentru disciplină, oameni de gașcă studioul minunat.

Din octombie 2020 scriu ocazional și la ei pe blog.

Salsalicious Dance School

Locul care m-a făcut să mă îndrăgostesc de bachata :).

La Salsalicious Dance School râsul și dansul merg mână în mână. Abordarea chill, fără fițe, fac din această școală locul perfect pentru a-ți depăși toate blocajele legate de bachata sensual. Și destinația ”to go” dacă vrei să înveți în sfârșit cum se face un body wave.

Îi găsiți și aici.

Pizzeria Al Caminetto Timișoara

Pentru cele mai bune paste cu brânză din oraș. Și cea mai bună pizza. Și cel mai bun lava cake.

O locație mică și intimă, Al Caminetto este locul unde poți purta o converație plăcută fără să îți urle boxele în ureche. Personalul este extrem de serviabil, iar calitatea mâncării a rămas constant bună de-a lungul anilor.